Η πιο μεγάλη καρναβαλική νύχτα της Πάτρας ξεκινησε με τους 40.000 χιλιάδες καρναβαλιστές να ξεχύνονται στους δρόμους και να στέλνουν το μήνυμα σε όλο το πανελλήνιο ότι η καρδιά του Καρναβαλιού χτυπά στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Οι φωτισμοί, η γρήγορη ροή, τα χρώματα, ο αυθορμητισμός, η ευρηματικότητα, η φαντασία, η δημιουργία, η σάτιρα και το κέφι συνδυάζονται δίνοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που δίνει λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του Σαββάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν και φέτος στην Πάτρα προκειμένου να παρακολουθούν και να συμμετάσχουν στο γλέντι των καρναβαλιστων.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κορυφή της παρέλασης με τη συνοδεία του μουσικού άρματος ο διάσημος κινέζικος θίασος “Flying Dragons and Dancing Lions – Team of Cuigezhuang Township” από το Πεκίνο θα παρουσιάσει το δρώμενο θεάτρου δρόμου του Κινέζικου Δράκου με χορευτές και ακροβάτες, που θα μας μεταφέρουν τα έθιμα και τον πολιτισμό του λαού της Κίνας αποτυπώνοντας μια ξεχωριστή νότα.

 

Τα άρματα του Δήμου, που θα παρελάσουν, είναι: Καρνάβαλος, Άρμα της Βασίλισσας με την Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 Αναστασία Ψαρρού, Άνθινο Άρμα, Πόλεμος και Ειρήνη, Σούπερ Ήρωες, Τοσοδούλα, Ζουζουνο-όχημα, Καρναβαλάκος και Κουτάβι.

Πηγή: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης