Στην επιβολή του μέτρου του ολιγοήμερου λουκέτου, προχώρησε η Εφορία, στον Πατρινό έμπορο που όπως αποκάλυψε το tempo24.gr, λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά, όχι μόνο αρνήθηκε τον έλεγχο απο γυναίκες υπάλληλους του ΣΔΟΕ αλλά τις κλείδωσε στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tempo24.gr, οι δύο ελεγκτές, είχαν φτάσει στην Πάτρα προκειμένου να κάνουν ελέγχους για παραβάσεις. Βγαίνοντας μία πελάτισσα από το κατάστημα στην οδό Κορίνθου, την προσέγγισαν και της ζήτησαν να τους δείξει την απόδειξη για την αγορά της. Όμως εκείνη τους είπε πως δεν της είχαν δώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο γυναίκες την άφησαν να φύγει και μπήκαν στο μαγαζί για να βεβαιώσουν παράβαση στους ιδιοκτήτες. Αυτοί όμως, εκνευριστήκαν, άρχισαν να φωνάζουν και κλείδωσαν τις μέσα στο κατάστημα και δεν τις άφηναν να φύγουν παρά τις εκκλήσεις τους. Για την “απελευθέρωση” τους χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας, η οποία ειδοποιήθηκε από τις υπαλλήλους του ΣΔΕΟ.

Τελικά, αυτό συνέβη έπειτα από παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία ενημερώθηκε από τις υπαλλήλους του ΣΔΟΕ.

Εκτός από την ποινή του “λουκέτου”, ο ιδιοκτήτης αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος και με την επιβολή αυστηρού προστίμου που αγγίζει τις 2.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης