Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας από το πρωί της Τετάρτης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας που σύμφωνα με καταγγελία εξαπάτησαν γυναίκα προσποιούμενοι τους Εφοριακούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων και αμέσως μόλις το θύμα αντιλήφθηκε οτι έπεσε θύμα απάτης, ενημέρωσε την Αστυνομία οπότε και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο άνδρας φέρεται να κρατούσε στα χέρια του χαρτιά προκειμένου να είναι πειστικός υποδυόμενος μαζί με την γυναίκα συνοδό του τον εφοριακό ή τον λογιστή, μιας και τα θύματά τους δεν μπορούν να θυμηθούν τι ακριβώς τους δήλωσε ώς ειδικότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το ζευγάρι κατάφερε να αποσπάσει από την 81χρονη γυναίκα το ποσό των 4.000 ευρώ. Λίγη ώρα αγρότερα πλησίασαν μια ακόμη γυναίκα και προσπάθησαν με τον ίδιο τρόπο να της κλέψουν χρήματα ωστόσο εκείνη δεν πίστεψε τα λεγόμενά τους.

Η Αστυνομία εφιστά την προσοχή στους πολίτες και ιδίως στους ηλικιωμένους να μην πείθονται και να μην δίνουν χρήματα σε αγνώστους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tempo24.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης