Πάτρα: Μάνα τεσσάρων ανηλίκων λιποθύμησε από την πείνα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014, 09:00
Πάτρα: Μάνα τεσσάρων ανηλίκων λιποθύμησε από την πείνα
Σκηνές βγαλμένες από ταινία που παρέπεμπε σε ημέρες της κατοχής έζησαν την περασμένη Παρασκευή δεκάδες πολίτες στην περιοχή των Δεμενίκων της Πάτρας, όταν έντρομοι είδαν μια γυναίκα να λιποθυμά μπροστά στα μάτια τους.

Αμέσως κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από ασιτία, ενώ λόγω της ελλιπούς διατροφής εμφάνιζε στένωση στομάχου.
Η γυναίκα, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, λιποθύμησε την ώρα που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το πνευματικό κέντρο των Δεμενίκων, απ’ όπου επρόκειτο να παραλάβει δωρεάν τρόφιμα.

Να σημειωθεί πως λόγω της κακής έως ανύπαρκτης διατροφής της οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα έχει πρόβλημα και με την καρδιά της. Η μητέρα των τεσσάρων ανήλικων παιδιών παρέμεινε στο νοσοκομείο για βραχεία νοσηλεία επί δέκα ώρες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του Πνευματικού Κέντρου των Δεμενίκων εκφράζουν φόβους τόσο για την κατάστασης υγείας της ίδιας όσο και των παιδιών της.

Πηγή: patrastimes

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014, 09:27