Πάτρα: Μάζεψαν καπάκια για τον Σύλλογο Παραπληγικών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, 05:50
Πάτρα: Μάζεψαν καπάκια για τον Σύλλογο Παραπληγικών
Οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Κωφών Βαρηκόων Πάτρας παρέδωσαν στον Νικόλαο Χουλιάρα, πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών - Παράρτημα Πατρών 12.860 καπάκια, Τα 4.260 τα μάζεψαν οι μαθητές του 35ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από τους κωφούς μαθητές γι αυτήν την προσπάθεια συλλογής καπακιών.

Στόχος του ειδικού σχολείου είναι να καλλιεργήσει στους μαθητές του το αίσθημα της υπευθυνότητας και της συνευθύνης. Μαθαίνουν να νοιάζονται για τους άλλους. Αποκτούν οικολογική συνείδηση, αφού ανακυκλώνουν υλικά και μαθαίνουν ότι τίποτα δεν πετιέται.

Η συλλογή καπακιών είναι ένα νέο πρόγραμμα του συλλόγου παραπληγικών, όπου με ορισμένο αριθμό έχουν την δυνατότητα ν' αποκτήσουν δωρεάν αμαξίδιο. Ο Νικόλαος Χουλιάρας ευχαρίστησε και συνεχάρη τους μαθητές και τους δασκάλους του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών Βαρηκόων Πάτρας για τη θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου. Παράλληλα, ευχήθηκε να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία το παράδειγμα του ειδικού σχολείου.

Πηγή: thebest.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, 05:52