Σπάζοντας την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου πρακτορείου του ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα στην Πάτρα, δράστες μπούκαραν σε αυτό και αφαίρεσαν δελτία «ξυστό», η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 4.500 ευρώ.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τους περιοίκους να ξυπνούν από τον εκκωφαντικό ήχο του σπασίματος της τζαμαρίας από την «είσοδο» του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 04.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος έσπευσαν στο σημείο όταν πληροφορήθηκαν το συμβάν έχοντας ενημερώσει την αστυνομία. Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Το πρωί της Παρασκευής, σε μικρή απόσταση από το πρακτορείο ΟΠΑΠ εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το αυτοκίνητο των δραστών. Σε αυτό βρέθηκαν κάποια από τα δελτία «Ξυστό» που αφαίρεσαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ενεργώντας οπισθοπορεία με αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο, διέρρηξε πρακτορείο ΟΠΑΠ και αφαίρεσε στιγμιαία λαχεία αξίας 3.000 ευρώ, καθώς επίσης και χρηματικό πόσο.

Πηγή: tempo24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης