«Ματώνουν» οι τσέπες των πολιτών στην Πάτρα προκειμένου να απομακρύνονται οι μπογιές που πετούν άγνωστοι στα δικαστήρια της πόλης κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. Σύμφωνα με άρθρο του tempo24.gr, το κόστος των εργασιών ανέρχεται σε 5.000 ευρώ το τελευταίο δίμηνο.

Όπως ανέφεραν στελέχη του δήμου, η πρόσοψη του κτηρίου έπειτα από μια κινητοποίηση στους δρόμους της Πάτρας μοιάζει περισσότερο με… ζωγραφικό πίνακα αφηρημένης τεχνοτροπίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επιτέλους, κάποιοι πρέπει να πάρουν θέση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση» ανέφερε στο tempo24.gr ο προϊστάμενος του Εφετείου Πατρών Γιάννης Καταρτζόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο χώρος της Δικαιοσύνης να είναι σημείο αναφοράς για την πόλη. Είναι αδιανόητο στις πορείες που διοργανώνονται να εμφανίζεται μια ομάδα νεαρών και πετώντας μπογιές να καταστρέφει τους τοίχους του μεγάρου και να υποχρεώνει τους πολίτες να πληρώνουν χιλιάδες ευρώ. Οι αρμόδιες Αρχές δεν μπορεί να αφήνουν την κατάσταση ανεξέλεγκτη» συμπλήρωσε ο κ. Καταρτζόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης