Στην Ασφάλεια Πατρών προσήχθη ένας 32χρονος, ύποπτος για τις εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή των Προσφυγικών και του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Ο άνδρας, σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές με διάφορα αδικήματα, ενώ πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται ακόμα θέλουν να πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που είχε συλληφθεί προ μηνών για τον ίδιο λόγο, αλλά αφέθηκε ελεύθερο από τον εισαγγελέα, με το αιτιολογικό πως δεν προέκυψαν σε βάρος του ενοχοποιητικά στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ανάκριση του προσαχθέντος έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, που διενεργεί την προανάκριση για τα περιστατικά. Μάλιστα, εκφράζεται η εκτίμηση πως τα «χτυπήματα» δεν αποκλείεται να είναι έργο του εμπρηστή που πριν από περίπου δύο μήνες είχε γίνει ο φόβος και τρόμος!

Πέντε οχήματα -τέσσερα αυτοκίνητα και μία μηχανή- παραδόθηκαν στις φλόγες διαδοχικά και υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, από τις 00.45 έως και τις 05.51 το πρωί της Τετάρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα στις φλόγες τυλίχθηκαν σταθμευμένα οχήματα στη συμβολή των οδών Αροανίων και Δίρφης, Φαναρίου και Χρυσοστόμου, Περγάμου 65, Αλκμήνης 17 και Αμαζόνων 4.

Πηγή: tempo24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης