Πάτρα: Σύλληψη 37χρονης για απάτες σε βάρος πολιτών

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019, 10:43
Πάτρα: Σύλληψη 37χρονης για απάτες σε βάρος πολιτών

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό των μελών της σπείρας που εξαπατούσε πολίτες αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ήδη οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έχουν συλλάβει μία 37χρονη, η οποία φέρεται να αποτελεί μέλος της σπείρας, καθώς συνελήφθη τη στιγμή που παραλάμβανε από κάδο απορριμμάτων σακούλα με χρηματικό ποσό που είχε εναποθέσει μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στη γυναίκα που άφησε τα χρήματα και, προσποιούμενος τον γιατρό και με το πρόσχημα της εμπλοκής του παιδιού της σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, της ζήτησε 20.000 ευρώ σε μετρητά, προκειμένου να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, της ζήτησε να τοποθετήσει τα χρήματα μέσα σε σακούλα και να την αφήσει σε συγκεκριμένο κάδο απορριμμάτων, στην Πάτρα.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε την απάτη και ειδοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών να συλλάβουν την 37χρονη τη στιγμή που έπαιρνε τη σακούλα από τον κάδο απορριμμάτων.

Έπειτα από έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι της βρέθηκαν διάφορα κοσμήματα, με την αστυνομία να ερευνά εάν αποτελούν προϊόν εξαπάτησης πολιτών.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι η συλληφθείσα και άγνωστοι συνεργοί της αποπειράθηκαν το μεσημέρι της  Πέμπτης να αποσπάσουν από ηλικιωμένη το ποσό των 25.000 ευρώ, ωστόσο αυτή κατάλαβε τις προθέσεις τους και δεν τους παρέδωσε τα χρήματα.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019, 10:43