Πάτρα: Συνελήφθησαν 17 άτομα για διεξαγωγή παιχνιδιού με χαρτιά μέσα σε καφενείο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, 11:28
Πάτρα: Συνελήφθησαν 17 άτομα για διεξαγωγή παιχνιδιού με χαρτιά μέσα σε καφενείο

Στη σύλληψη 15 ατόμων προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία στην Πάτρα, διότι εντοπίστηκαν να παίζουν χαρτιά μέσα σε καφενείο, ενώ συνελήφθησαν ακόμη ο υπεύθυνος του χώρου και άλλος ένας άνδρας που εργαζόταν στην πόρτα του καταστήματος.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων, σχετικά με την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο στην Πάτρα, όπου συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τα 17 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί βρήκαν δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια με τσόχα, 569 μάρκες, 54 κλειστές τράπουλες μέσα σε θήκες, έξι ζάρια, πολλά τραπουλόχαρτα, τετράδιο σημειώσεων χρηματικών ποσών, καθώς και 7.970 ευρώ.

Επιπλέον επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ στον υπεύθυνο του χώρου και από 300 ευρώ σε καθέναν από τους παίκτες και στον εργαζόμενο στην πόρτα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020, 11:32