Στο Πειθαρχικό παραπέμπονται, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, τρεις υπάλληλοι των Δημοτικών Κοιμητηρίων για το σκάνδαλο που ήρθε στο φως πριν από λίγο καιρό, μετά από σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις από τους τέσσερις υπαλλήλους που εμπλέκονται στην υπόθεση παραμπέπονται στο Πειθαρχικό μετά το πόρισμα της ΕΔΕ, σύμφωνα με το οποίο τους αποδίδονται ευθύνες ότι, είτε εν γνώση τους είτε λόγω αμέλειας άφηναν να γίνονται σημεία και τέρατα στη διαχείριση των δημοτικών νεκροταφείων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τέταρτος υπάλληλος τιμωρήθηκε προς το παρόν με δύο μήνες στέρησης μισθού, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι εμπλέκεται και σε άλλη υπόθεση.

Παράλληλα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να σταλεί στον Εισαγγελέα ολόκληρο το πόρισμα που αφορά και υπαλλήλους που δεν είναι πλέον εν ενεργεία.

Ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς τόνισε ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι στο «πάρτι» στα δημοτικά κοιμητήριο, δηλώνοντας αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης