Με βίαιο και εξαιρετικά επικίνδυνο τρόπο αντέδρασε ένας οδηγός δίκυκλου στην Πάτρα, όταν λογομάχησε με μία 40χρονη επίσης οδηγό δίκυκλου για την προτεραιότητα. 

Όπως γνωστοποίησε η μητέρα της οδηγού, Μ. Παξινού, και ιδρύτρια και επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας «ΣΥΝάνθρωποι» μέσα από ανάρτησή της στο facebook, το μεσημέρι της Παρασκευής ένας “νταής” οδηγός με μπορντώ βεσπάκι περίπου στη 13:30 στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου και Γούναρη έχοντας και ένα μικρό παιδάκι επάνω έκλεισε το δρόμο στην κόρη της δύο φορές και όταν εκείνη του είπε να προσέχει γιατί έχει και το παιδάκι επάνω αυτός κατέβηκε και της έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό προσπάθησαν να καταγράψουν τον αριθμό κυκλοφορίας του αλλά δυστυχώς δε τα κατάφεραν και για το λόγο αυτό ζητούν από όποιον είδε κάτι να βοηθήσει ώστε να εντοπιστεί. Τα μόνο στοιχεία που έχει η παθούσα είναι ότι ήταν μπορντώ το βεσπάκι .

Η Μ. Παξινού μάλιστα και παθούσα μετά την επιστροφή της από το νοσοκομείο ανέβασε και σχετικό βίντεο στον λογαριασμό της στο tik tok. Η 40χρονη μιλάει για τον τραυματισμό της από άνδρα που την χτύπησε στη μέση του δρόμου.

Το tik tok της Μ. Παξινού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Οι αναρτήσεις της μητέρας της 40χρονης στο facebook:

 

Πηγή: Tempo24.gr, nafpaktianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης