Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την περασμένη Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, το «Πλήρωμα 94». Φίλοι, μέλη και συνεργάτες της καρναβαλικής ομάδας και της ομώνυμης Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στην «Κυψέλη», το μόνιμο στέκι του «94» στα Ψηλαλώνια, όπου μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό εορταστικό κλίμα ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος και την επερχόμενη αποκριάτικη περίοδο.

Η βραδιά προσέφερε σε όσους προσήλθαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό από τις πρόσφατες δράσεις του Πληρώματος και να ενημερωθούν για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της νέας χρονιάς, κυρίως για τις αποκριάτικες δραστηριότητες. Το «Πλήρωμα 94» προετοιμάζεται για την 27η συμμετοχή του στο Πατρινό Καρναβάλι, καθώς και για το 9ο Καρναβαλοτάξιδο, με προορισμό τη Ζάκυνθο και στόχο τη διοργάνωση του Ζακυνθινού Κρυμμένου Θησαυρού, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως το «Πλήρωμα 94» θα συμμετάσχει στις ημερήσιες εκδηλώσεις της φετινής Τελετής Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού, το προσεχές Σάββατο, διοργανώνοντας, για λογαριασμό του «Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας», ένα παιχνίδι στο εμπορικό κέντρο της πόλης, από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Πρόκειται για τη διαδικασία «Παίξε, κέρδισε!», μέσω της οποίας οι Πατρινοί και οι επισκέπτες της πόλης που θα βρεθούν εκείνες τις ώρες στην Πλατεία Γεωργίου και στους γύρω δρόμους, θα μπορούν να κερδίσουν δώρα από τα εμπορικά καταστήματα, ανταποκρινόμενοι σε απλά ζητούμενα καρναβαλικής λογικής.

Εκτός των μελών και φίλων, το παρόν στη βραδιά της πίτας έδωσαν εκπρόσωποι ενός πλήθους ομάδων και φορέων. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκαν η Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης (Οικοτροφείο) «Σεμέλη», η Εθελοντική Ομάδα Προσφοράς «Χέρι Χέρι», η Εταιρία Συμβούλων K.IN.G., το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας, ο Εμπορικός Σύλλογος «Ερμής», το Ειδικό Σχολείο Κωφών-Βαρηκόων Πάτρας καθώς και άλλες καρναβαλικές ομάδες, θεατρικά σχήματα και πολιτιστικοί φορείς της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσιάστηκε και το νέο φούτερ που ετοιμάστηκε ειδικά από το «Πλήρωμα 94» προκειμένου να «ντύνει» από φέτος τις χειμερινές αποστολές της ομάδας. Το πρώτο συλλεκτικό φούτερ της σειράς αντιστοιχούσε και στο φλουρί της πίτας που φέτος «έπεσε» στον μικρό Αλέξανδρο Λιακάκο.

Πηγή:thebest.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης