Πάτρα: Τραυματίες και προσαγωγές στο κέντρο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013, 23:33
Πάτρα: Τραυματίες και προσαγωγές στο κέντρο
Τρεις τραυματίες και δεκάδες προσαγωγές είναι ο απολογισμός της έντασης που σημειώθηκε απόψε στο κέντρο της Πάτρας. Ειδικότερα, άγνωστα άτομα, που σύμφωνα με πληροφορίες, προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, επιτέθηκαν σε επιβάτες αυτοκινήτου, την στιγμή που κινείτο στην οδό Αράτου, κοντά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν τρεις από τους επιβαίνοντες οι οποίοι διακομίστηκαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Στην συνέχεια υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων και ύστερα από έρευνες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, προσήχθησαν στην Αστυνομική διεύθυνση περισσότερα από 20 άτομα.

Νωρίτερα το απόγευμα, υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και μελών της Χρυσής Αυγής. Αιτία η πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να τελέσει μνημόσυνο σε πλατεία της Πάτρας για τους Αχαιούς πεσόντες στην Κύπρο το 1974. Η ομάδα των αντιεξουσιαστών που επιχείρησε να προσεγγίσει την πλατεία, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, απομακρύνθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Διαβάστε επίσης: Μία προσαγωγή στην Πάτρα

Πηγή: ΑΠΕ
Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013, 23:51