Βγαίνει από τη ΜΕΘ της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, το δύο μηνών βρέφος που είχε εισαχθεί και αεροβαπτιστεί με το όνομα Νεκτάριος, μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το tempo24.news, το δύο μηνών βρέφος νοσηλεύθηκε για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια αποσωληνώθηκε την παραμονή του Αγίου Ανδρέα. Απαιτήθηκε όμως, η νοσηλεία του με απλό οξυγόνο μέχρι σήμερα που είναι μέρα χαράς. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τον Νεκτάριο θα επισκεφθεί ο π. Χαρίτωνας για τη θρησκευτική του βάφτιση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ήθελα και εγώ να είμαι κοντά στον Νεκτάριο και τους γονείς τους, αλλά δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου σήμερα στην Αθήνα και τα υπουργεία είναι πολλές και δεν θα μπορέσω. Εύχομαι στον μικρό μας μαχητή, να είναι πάντα καλά και να κερδίζει όλες τις μάχες με τόση γενναιότητα”, είπε στο tempo24.news ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, επιβεβαιώνοντας την είδησης. Μάλιστα ο κ. Καρβέλης έχει ήδη επικοινωνήσει με τους γονείς του βρέφους, μεταφέρονας τις ευχές του για ό, τι καλύτερο για τον μικρό και όλη την οικογένεια. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης