Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση που αναμενόταν να ρίξει φως στα αίτια και στις συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμά του, το μεσημέρι της Δευτέρας στην Πάτρα. Πρόκειται για έναν 93χρονο και μία 73χρονη.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, δεν υπάρχει εύρημα για εγκληματική ενέργεια. «Υπάρχει ένα εύρημα συμβατό της πτώσεως» δήλωσε η κα Τσιόλα στο tempo24.news, αναφερόμενη στον 93χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την έρευνά της, φαίνεται ότι έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι. Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χρόνος θανάτου του ηλικιωμένου υπολογίζεται πριν από μία εβδομάδα, ενώ η σύζυγός του πέθανε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, πριν από δύο ημέρες. Αυτόματα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η 73χρονη ζούσε για τουλάχιστον μία εβδομάδα με τον νεκρό σύζυγό της.

Η αιτία θανάτου της ηλικιωμένης είναι εγκεφαλικό επεισόδιο. Αναμένονται και για τους δύο τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Η έντονη δυσοσμία που αναδιδόταν από το σπίτι των ηλικιωμένων, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν είχαν δώσει σημείο ζωής για ημέρες, κινητοποίησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κύπρου και Ήρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tempo24.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης