Πατριός κατηγορείται ότι ασελγούσε στη θετή του κόρη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018, 00:09
Πατριός κατηγορείται ότι ασελγούσε στη θετή του κόρη
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την απολογία του, ένας 33χρονος ο οποίος κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση της 12χρονης θετής του κόρης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου, έπειτα από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης κοπέλας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, η μικρή εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της ότι ο πατριός της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σχεδόν καθημερινά, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της και κατά το χρονικό διάστημα που η μητέρα της έλειπε από το σπίτι.
Δύο ημέρες μετά η μητέρα μαζί με τη 12χρονη κατήγγειλαν τα περιστατικά στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον 33χρονο, ο οποίος προσήλθε μόνος του στην Αστυνομία, όταν τον ενημέρωσαν. Από την πρώτη στιγμή έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, ενώ την ίδια στάση τήρησε και χθες κατά την απολογία του στον ανακριτή.

Με σύμφωνη γνώμη και εισαγγελέα ο 33χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους να παρουσιάζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και να μην πλησιάζει την ανήλικη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν αποκλείονται νέες εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018, 00:13