Πέθανε από καρκίνο η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, 11:48
Πέθανε από καρκίνο η Σιμόνα Βιρτζίλι, η χήρα του Μανώλη Καντάρη

Η πνευμονολόγος, διευθύντρια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Σιμόνα Βιρτζίλι και σύζυγος του δολοφονημένου Μανώλη Καντάρη για μία κάμερα, έφυγε από τη ζωή μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. 

Η Σιμόνα Βιρτζίλι

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η Σιμόνα Βιρτζίλι ήξερε να δίνει μάχες καλύτερα από όλους μας, και τις περισσότερες φορές τις κέρδιζε. Στη μάχη όμως για την ίδια της τη ζωή, δεν τα κατάφερε. Τη νίκησε ο καρκίνος που για μεγάλο χρονικό διάστημα πάλευε.

Η Σιμόνα παρά τα χτυπήματα που επεφύλαξε για εκείνη η μοίρα, ποτέ δε λύγησε. Στάθηκε με το κεφάλι ψηλά, πλάι στα παιδιά της, μάνα και πατέρας μαζί. Βράχος.

Η δολοφονία του Μανώλη Καντάρη

Ήταν 10 Μαΐου του 2011. Ο Μανώλης Καντάρης, σύζυγος της Σιμόνας, κατέβαινε από την πολυκατοικία που έμεναν, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα κατευθυνόμενος προς το πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Ιδαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος, ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη Σιμόνα στο μαιευτήριο για να γεννήσει, κρατώντας την κάμερα με την οποία είχε σκοπό να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί τους. Τρεις Αφγανοί όμως είχαν άλλα σχέδια. Τον δολοφόνησαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα λίγα λεπτά πριν τον ερχομό του παιδιού του. Η υπόθεση «Καντάρη» συγκλονίζει το πανελλήνιο και μένει στην ιστορία.

Πάλεψε με το «τέρας»

Τη Σιμόνα τίποτα δεν την λύγισε. Μονάχα το “τέρας” χθες βράδυ… Μάλιστα το τελευταίο διάστημα μαζί με τα παιδιά της, είχε επιστρέψει στον Πύργο για να είναι κοντά με τους δικούς της ανθρώπους και τη μητέρας της, τη γνωστή φαρμακοποιό Τριανταφυλλιά Νικολοπούλου που διατηρεί επί σειρά ετών φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.

Η εξομολόγηση της στην Ελεωνόρα Μελέτη

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, 11:48