Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Δ. Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019, 09:58
Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Δ. Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 63 ετών, ο πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14.30 μετά το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στη Σταυρούπολη.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί για στέφανα, όποιοι/ες το επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της «ΑΡΣΙΣ» Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων προς όφελος της παιδικής προστασίας.

Ο Διαμαντής Παπαδόπουλος αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, ενώ στις περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου κατέβηκε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου, «Πράξεις για τη Μακεδονία».

Γεννήθηκε το 1956 στην Τριανταφυλλιά Σερρών, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Τελείωσε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης (πέτρινο) και συνέχισε τις σπουδές του στο Οικονομικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε το 1974. Το 1962 εγκαταστάθηκε στη Σταυρούπολη με την οικογένειά του. Παντρεύτηκε και απέκτησε τρεις κόρες.

Το 1975 βρέθηκε στην Ιταλία, φοιτητής της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βενετίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του και πτυχιούχος αρχιτέκτονας πλέον, επέστρεψε το 1981 στην Ελλάδα. Διετέλεσε δήμαρχος Παύλου Μελά μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2014.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019, 10:01