Πελοπόννησος: 25 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013, 06:35
Πελοπόννησος: 25 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση
Με τη σύλληψη 25 ατόμων ολοκληρώθηκε την Τρίτη αστυνομική επιχείρηση στην Αρκαδία, τη Μεσσηνία και την Αργολίδα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου. Ανάμεσά στους συλληφθέντες είναι και 4 ληστές στην Αρκαδία. Στη Μεσσηνία έγιναν 12 συλλήψεις, οι 7 εκ των οποίων για παράνομη παραμονή στην Ελλάδα, οι 4 για καταδικαστικές αποφάσεις και η μία για κατοχή μικροποσότητας χασίς.

Και στους 3 νομούς συνολικά έγινε έλεγχος σε 487 άτομα και προσήχθησαν 83. Ελέγχθηκαν ακόμη 389 οχήματα και βεβαιώθηκαν 112 παραβάσεις.

Όσον αφορά τους 4 ληστές στην Αρκαδία, είναι Αλβανοί και συνελήφθησαν στην επαρχιακή οδό Τρίπολης - Άστρους, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ένοπλη ληστεία. Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, λίγες ώρες νωρίτερα είχαν ληστέψει επιχείρηση ενοικίασης δωματίων στο «Δασικό Χωριό» Ανω Δολιανών. Απείλησαν με μαχαίρι τον ιδιοκτήτη και μια υπάλληλο και ασκώντας τους σωματική βία έκλεψαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και δύο αυτοκίνητα με τα οποία διέφυγαν. Οταν εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς είχαν πάνω τους τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: eleftheriaonline.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013, 06:39