Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, αφότου έγινε γνωστή η καταδίκη του σε 12ετή κάθειρξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κορίτσι, υπόθεση για την οποία θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό τον Απρίλιο.

Αυτή τη φορά, εις βάρος του ντράμερ κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά από πέντε γυναίκες που τον καταγγέλλουν ότι τις κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικες. Οι περισσότερες, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ήταν κάτω των 12 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θύματα, πάντως, δεν συνδέονται μεταξύ τους, ενώ αναφέρονται σε διαφορετικά πραγματικά περιστατικά, διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους όπου φέρονται ότι διαπράχθηκαν οι καταγγελλόμενες πράξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μηνύτριες επικαλούνται τις μαρτυρίες και άλλων κοριτσιών, που  αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας.

«Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες, οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους», αναφέρει ο πληρεξούσιος δικηγόρος Παν. Παπαϊωάννου και επισημαίνει: «Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια, που ποικίλλει από θύμα σε θύμα και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης