Πέντε πρόσωπα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών για την υπόθεση του Μπεν

Πέντε πρόσωπα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών για την υπόθεση του Μπεν
Νέος κύκλος ερευνών ξεκινά στην Ελλάδα για την ανεύρεση του Μπεν Νίντχαμ με τη συνεργασία βρετανικών και ελληνικών Αρχών.

Έχουν περάσει 24 χρόνια από την μυστηριώδη εξαφάνιση του 26χρονου, σήμερα, Μπεν από την Κω και οι ελπίδες για την ανεύρεση του νεαρού αναζωπυρώθηκαν το τελευταίο διάστημα, με τις βρετανικές Αρχές να πιστεύουν πως το κλειδί του μυστηρίου βρίσκεται στην Ελλάδα.

Οι νέες έρευνες αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας όλων των στοιχείων, που έχει συλλέξει η βρετανική αστυνομία τα τελευταία 24ωρα.

Οι Αρχές αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Αγγελικής Νικολούλη στο ζήτημα, εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ώστε να ενημερώσουν το κοινό τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση εξαφάνισης και να απευθύνουν έκκληση σε όσους γνωρίζουν οτιδήποτε να μιλήσουν.

Συμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», υπάρχουν πέντε περιπτώσεις τις οποίες «σκανάρουν» οι Βρετανοί αστυνομικοί με την ΕΛ.ΑΣ και εντοπίζονται σε Ημαθία (δύο περιπτώσεις), Λάρισα, Μαρμαρίδα της Τουρκίας και Θεσσαλονίκη. Η τελευταία περίπτωση, κατά τις ίδιες πληροφορίες, προέκυψε από φωτογραφία που στάλθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Η αστυνομία έχει ήδη εξετάσει άλλη μια περίπτωση στη Λάρισα με τα αποτελέσματα να μην σχετίζονται με τον Μπεν. Παράλληλα, ένα ακόμη τηλεφώνημα που έγινε από την Πελοπόννησο, με έναν νέο να υποστηρίζει πως είναι ο χαμένος γιος των Νίντχαμ, αποδείχθηκε πως δεν σχετίζεται με την υπόθεση, μετά από εξέταση DNA.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, 16:33