Πέντε συνολικά οι προφυλακιστέοι για το κύκλωμα ναρκωτικών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014, 20:02
Πέντε συνολικά οι προφυλακιστέοι για το κύκλωμα ναρκωτικών
Πέντε από τους συνολικά δεκαπέντε εμπλεκόμενους στο κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών που εξιχνιάστηκε πρόσφατα στη Ζάκυνθο κρίθηκαν προφυλακιστέοι, μετά τις πολύωρες απολογίες τους στον ανακριτή.

Πρόκειται ουσιαστικά για τα «ηγετικά» στελέχη του κυκλώματος, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι Αλβανοί υπήκοοι, οι οποίοι είχαν τον πρωτεύοντα ρόλο στην προμήθεια των ναρκωτικών και την διανομή τους στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος ώστε να φτάσουν τελικά στην ελληνική αγορά.

Στην ομάδα των πέντε, περιλαμβάνεται και ο 29χρονος από την Αλβανία που είναι ήδη κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και κρίθηκε προφυλακιστέος και για τις νέες κατηγορίες που του αποδόθηκαν.

Ο ίδιος, στο κελί του οποίου βρέθηκαν δέκα νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 52,4 γραμμαρίων, έντεκα νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 31,6 γραμμαρίων, δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 20 εκατοστών και τρία κινητά τηλέφωνα μεταφέρθηκε στην Ζάκυνθο και απολογήθηκε για τις νέες κατηγορίες που τον βαραίνουν

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014, 20:02