Περιφέρεια Αττικής: Δεν θα συνδιοικήσουμε με συνδικαλιστικές μειοψηφίες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 22:22
Περιφέρεια Αττικής: Δεν θα συνδιοικήσουμε με συνδικαλιστικές μειοψηφίες

«Δεν θα συνδιοικήσουμε με συνδικαλιστικές μειοψηφίες. Προτεραιότητα είναι η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας προς όφελος των πολιτών», τονίζεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή απόφαση του Συλλόγου Υπαλλήλων να προκηρύξει στάση εργασίας, «λόγω μετακίνησης τριών υπαλλήλων από μια διεύθυνση της Περιφέρειας σε άλλη», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Η διοίκηση της Περιφέρειας χαρακτηρίζει «αδικαιολόγητη» τη στάση εργασίας, και τονίζει ότι δεν θα συνδιοικήσει «με συνδικαλιστικές μειοψηφίες». Υπενθυμίζει ότι έλαβε μια ισχυρή εντολή από τους πολίτες να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, και δεν θα ανεχθεί αυθαίρετες αποφάσεις «των μονίμως απόντων από τη δουλειά και τα καθήκοντά τους». Χαρακτηρίζει «νόμιμες και συμφέρουσες για την εύρυθμη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής», τις μετακινήσεις των υπαλλήλων, οι οποίες «δεν συνιστούν σε καμία περίπτωση υποβάθμισή τους, αλλά αναβάθμιση. Με την ευκαιρία, η Περιφέρεια ενημερώνει για τις 'στοχευμένες κινήσεις' ενίσχυσης των υπηρεσιών με νέο προσωπικό, όπως η πρόσληψη γιατρού εργασίας για το προσωπικό της Περιφέρειας του Κεντρικού Τομέα, ενώ ακολουθεί η πρόσληψη κι άλλων γιατρών, για τους υπόλοιπους τομείς. Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τέσσερις μόνιμες θέσεις κτηνιάτρων, για την ενίσχυση των ελεγκτικών υπηρεσιών.

Προγραμματίζεται η πρόσληψη 36 εργαζομένων διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, για να καλυφθούν λειτουργικές ανάγκες των υπηρεσιών μας. Καταγράφηκαν οι κενές οργανικές θέσεις και οι διευθυντές τεκμηριώνουν τις δυσλειτουργίες που προκαλεί η έλλειψη προσωπικού, προκειμένου να ζητηθεί από την κυβέρνηση η κάλυψη τους από νέο προσωπικό» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 22:22