Με μαζική παρουσία εργαζομένων από σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε η περιφρούρηση της απεργίας στις 2 Οκτώβρη στα ορυχεία της ΔΕΗ ΑΕ και στην κατασκευή της Μονάδας ΑΗΣ «Πτολεμαΐδα V».

Σε ανακοίνωσή τους το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), το Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κοζάνης, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας και το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Φορτηγών Αυτοκινήτων Κοζάνης αναφέρουν: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμη μια φορά οι κατ’ επάγγελμα απεργοσπάστες των συνδικαλιστικών παρατάξεων των ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΣΑΔ (ΣΥΡΙΖΑ) που ελέγχουν τις πλειοψηφίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, “Σπάρτακου” και Εργατικών Κέντρων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας ήταν άφαντοι.

Αποτελούν κομμάτι της συνδικαλιστικής μαφίας της ηγεσίας της ΓΣΕΕ που υποστηρίζει τα σχέδια της κυβέρνησης, του ΣΕΒ, του κεφαλαίου. Θέλουν τους εργαζόμενους υποστηρικτές της αντεργατικής πολιτικής. Στηρίζουν τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης της ΝΔ και των μονοπωλίων για την προώθηση των εξοντωτικών σχεδίων της για τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ ΑΕ που θα συνοδεύεται με κλείσιμο μονάδων – ορυχείων και απολύσεις.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο να οργανωθεί στο σωματείο του και να διεκδικήσει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω τα χέρια από τα Συνδικάτα! Διεκδικούμε σύγχρονους όρους δουλειάς και αμοιβής, ζωή με δικαιώματα! Όλοι στον αγώνα, όλοι στην απεργία!

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχος, τη νεολαία, όλο το λαό σε κινητοποίηση την Παρασκευή 4 Οκτώβρη στις 4 μ.μ. στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις εξελίξεις στη ΔΕΗ ΑΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης