Νέο χτύπημα από την ασύλληπτη ομάδα Μαζιώτη, φοβούνται οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής οι οποίοι εντείνουν τις προσπάθειές τους για να βρουν τους συντρόφους του συλληφθέντα αλλά και τη γιάφκα.

Οι έρευνες εστιάζονται στην περιοχή των Πατησίων όπου βρέθηκε προ ημερών και το «βοηθητικό σπίτι» της οργάνωσης. Σύμφωνα με το Εθνος της Κυριακής, στελέχη της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν ότι υπό την καθοδήγηση της «εξαφανισμένης» Πόλας Ρούπα, τα νέα και παλαιότερα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» ετοιμάζουν μεγάλο χτύπημα ως «απάντηση» για τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη. Δεν αποκλείουν μάλιστα, αυτή τη φορά να επιλεγεί ανθρώπινος στόχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά πέντε άτομα θεωρείται ότι ανήκουν στον πυρήνα των μελών του αναγεννημένου «Επαναστατικού Αγώνα». Οι αξιωματικοί αναζητούν στους κύκλους των ποινικών την άκρη του νήματος, κάτι που άλλωστε φαίνεται να επιβεβαιώνεται με την ταυτοποίηση του Γ. Πετρακάκου, που θεωρείται άνθρωπος του νούμερο ένα καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα.

Σύμφωνα με το Έθνος, τα ασύλληπτα και πρόσφατα στρατολογημένα μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» φαίνεται πως έχει αναλάβει να ανασυντάξει η Πόλα Ρούπα, που εξακολουθεί να διαφεύγει από τις διωκτικές αρχές μαζί με το τετράχρονο παιδί της.

Οι ειδικοί δεν αποκλείουν η Π. Ρούπα να κρύβεται στην επαρχία, απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και την «ασυλία» φίλων του ζευγαριού που δεν έχουν καμία άλλη σχέση με το αντάρτικο πόλης, αλλά λειτουργούν ως «ασπίδα προστασίας» για τη φυγόδικο και το παιδί της. Βέβαιο θεωρείται ότι το «σχέδιο β» ήταν έτοιμο από καιρό σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά, όπως τελικά συνέβη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης