Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη μια οικογένεια, όταν επέστρεψε στο σπίτι της χθες, στις 21.10, στην οδό Πίνδου στα Βριλήσσια. Ακούγοντας κρότους μέσα από το σπίτι αντιλήφθηκαν ότι ένα παράθυρο έχει αφαιρεθεί ολόκληρο κι ότι ο διαρρήκτης βρίσκεται εντός της οικίας τους!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μετά από 3 λεπτά βρέθηκαν στον χώρο 4 περιπολικά και 2 μοτοσικλέτες. Ο διαρρήκτης πανικοβλήθηκε και ανέβηκε πάνω στη σκεπή, στα κεραμίδια της διώροφης μονοκατοικίας και αρνιόταν να κατέβει. Αμέσως συγκεντρώθηκαν δεκάδες γείτονες και η αστυνομία «έστησε» επιχείρηση σύλληψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικώς, με την παρέμβαση και τις παραινέσεις των αστυνομικών, ο διαρρήκτης συνελήφθη μέσα στο σπίτι και κατά τη μεταφορά του στο περιπολικό, οι γείτονες που είχαν μαζευτεί τον βρίζανε και ένας από αυτούς μάλιστα κατόρθωσε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο.

Πρόκειται για έναν επικίνδυνο κακοποιό, ρουμανικής καταγωγής, ο οποίος ήταν ήδη καταδικασμένος σε 13 χρόνια φυλάκιση αλλά τον τελευταίο μήνα είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο δράστης μάλιστα είναι πρώην στρατιωτικός των ειδικών δυνάμεων της Ρουμανίας, από όπου εκδιώχθηκε όμως λόγω κακής συμπεριφοράς.

Μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του, ο Ρουμάνος κακοποιός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν μια γυναικεία ταυτότητα και μία αντρική, είχε κατορθώσει να μεταφέρει στο όχημά του χρυσαφικά, ένα λάπτοπ και μια τηλεόραση πλάσμα, τα οποία κατασχέθηκαν από την αστυνομία και θα επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης