Περίπου 100.000 διπλώματα εκδόθηκαν μέσα σε τρεις μήνες

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019, 11:51
Περίπου 100.000 διπλώματα εκδόθηκαν μέσα σε τρεις μήνες

Τέλος στην πολύμηνη ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι επί ενάμιση χρόνο αδυνατούσαν να παραλάβουν τις άδειες οδήγησής τους εξαιτίας της στρεβλής νομοθεσίας, μπήκε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης 98.012 διπλωμάτων, κατόπιν παρέμβασης του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης επισκεπτόμενος τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής συνεχάρη τους εργαζομένους για την εντατική και υπερωριακή (και τα Σαββατοκύριακα, εδώ και 3 μήνες) εργασία τους και επέβλεψε τη διαδικασία, παραδίδοντας και ο ίδιος διπλώματα σε πολίτες.

Από τη μεριά του, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών Ηλίας Δόλγυρας ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την αποφασιστικότητα που επέδειξε, «βάζοντας τέλος σε ένα χάος» και εξήρε το φιλότιμο των εργαζομένων. Παράλληλα υπογράμμισε πως με παρέμβαση της αρμόδιας Διεύθυνσης της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Υπουργείο Μεταφορών, το προσωρινό δίπλωμα σε λίγες μέρες θα αποτελεί νόμο του κράτους, με αποτέλεσμα να δοθεί οριστικό τέλος στη μεγάλη ταλαιπωρία των πολιτών.

Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019, 12:16