Δεκάδες είναι οι καταγγελίες πολιτών που δέχονται τα τοπικά ΜΜΕ, οι οποίοι νοσηλεύονται ή συνοδεύουν κάποιο δικό τους πρόσωπο στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Όπως καταγγέλλουν, οι ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι άθλιες σε πολλές κλινικές κτιριακές συνθήκες αλλά και τα χαλασμένα μηχανήματα, έχουν ξεχειλίσει το ποτήρι της υπομονής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο όπως περιγράφουν στις καταγγελίες τους είναι τραγική.

Διαβάστε μία από τις καταγγελίες των πολιτών σε ΜΜΕ της Καβάλας.

“Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουμε το τι γίνεται εδώ πέρα. Φέραμε τη μάνα μου με πόνο στο στήθος ένα βράδυ Κυριακής και τα γιατρουδάκια μας κοιτούσαν σχεδόν πανικόβλητα, μην ξέροντας από πού να αρχίσουν και ο ειδικός γιατρός ενώ είχε εφημερία, δεν ήταν εκεί.. μέχρι να έρθει μας τρέχανε από εδώ κι από εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά η μάνα μου είχε κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα, αλλά από το νοσοκομείο έφυγε με σπασμένο γοφό, γιατί οι γιατροί και οι νοσοκόμες “παρέλειψαν” να βάλουν κάγκελο στο κρεβάτι της κι εκείνη πήγε να σηκωθεί, έπεσε κι έσπασε το γοφό της!!!

Την πήρα όπως ήταν και πήγαμε Θεσσαλονίκη, γιατί αυτοί εδώ δεν αναλάμβαναν να την χειρουργήσουν λόγω ηλικίας.

Ήθελαν να την πάρω σπίτι με σπασμένο γοφό και να την κρατήσω έτσι για δυο μήνες, μήπως και δέσει… τι να δέσει σε μια 80χρονη;

Όπως καταλαβαίνετε, την πήγα καλά και την πήρα σακατεμένη. Ευτυχώς στον Άγιο Παύλο στη Θεσσαλονίκη είχαμε άλλη αντιμετώπιση…”, κατήγγειλε η κ. Πόπη.

Πηγή: Εβδόμη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης