Περισσότερες από 280 κλήσεις σε ένα 24ωρο στην Πυροσβεστική για παροχή βοήθειας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, 10:02
Περισσότερες από 280 κλήσεις σε ένα 24ωρο στην Πυροσβεστική για παροχή βοήθειας
Περισσότερες από 280 κλήσεις δέχθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, για παροχή βοήθειας, κοπές δένδρων και αφαίρεση αντικειμένων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Ειδικότερα, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής δέχθηκε 131 κλήσεις για κοπές δέντρων και 97 για απομάκρυνση αντικειμένων.

Στην Κρήτη έγιναν στην Π.Υ. 19 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων, ενώ πραγματοποιήθηκαν μεταφορές τεσσάρων ατόμων σε ασφαλές σημείο.

Στην περιοχή του Αργοστολίου, στην Κεφαλονιά, έγιναν 13 κλήσεις για κοπές δέντρων και τρεις για απομακρύνσεις αντικειμένων.

Στη Σαμοθράκη, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης, πραγματοποιήθηκαν 16 παροχές βοήθειας για διάνοιξη δρόμων και μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα -φάρμακα - καύσιμα).

Στην περιοχή Καλεσμένο Ευρυτανίας μεταφέρθηκαν δύο άτομα σε ασφαλές σημείο, ενώ στην κοινότητα Γλυφάδας Ευβοίας πραγματοποιήθηκε μεταφορά ασθενούς από το σπίτι του σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως σημειώνει η Πυροσβεστική, οι δυνάμεις της παραμένουν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των περιστατικών που τυχόν θα προκύψουν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019, 10:04