Οι έρευνες για τη δολοφονία της 17χρονης από το Περιστέρι, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της τη Δευτέρα το βράδυ, εντείνονται. Η αστυνομία έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στο κινητό της τηλέφωνο και τους προσωπικούς λογαριασμούς της στα social media.

Η μητέρα της 17χρονης βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μετά το θάνατο της κόρης της και μιλώντας σε γνωστό ειδησεογραφικό μέσο αποκάλυψε πως το θύμα ήθελε να χωρίσει τον 21χρονο, γεγονός που δεν άρεσε στον δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό μαρτυρούν και τα μηνύματα που φαίνεται να είχε δεχθεί στο κινητό της η 17χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους στο κινητό της Νικολέτας από τον άνδρα. Τα μηνύματα φαίνεται να έχουν σταλεί τις τελευταίες μέρες και ξεκίνησαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της. Φίλοι και συγγενείς της κοπέλας καταθέτουν πως ο άνδρας ζήλευε πολύ την 17χρονη και τη θεωρούσε «κτήμα» του.

«Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο» ισχυρίζεται η μητέρα της 17χρονης. Συνεχίζοντας χωρίς να  κρύβει την οργή της: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Για την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί. Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ό,τι έγινε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης