Πετούν στο δρόμο τρόφιμους του Γηροκομείου Κεφαλονιάς

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012, 13:27
Πετούν στο δρόμο τρόφιμους του Γηροκομείου Κεφαλονιάς
Έξωση στους τρόφιμους του Δημοτικού Γηροκομείου, οι οποίοι φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο «ΚEFALONIAN STAR», αποφάσισε το Δικαστήριο Κεφαλονιάς, μετά από ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία είχε καταθέσει η ιδιοκτήτρια εταιρεία «Αφοί Μιχ. Πεφάνη Α.Ε.», ερήμην της Δημοτικής Αρχής.

Μετά από την απόφαση αυτή, οι τρόφιμοι πρέπει μέσα σε διάστημα το αργότερο 20 ημερών, να εγκαταλείψουν το κτήριο και κυριολεκτικά να μείνουν στο δρόμο!

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία, με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε, ισχυρίζεται ότι δεν γίνεται κανονικά η καταβολή των ενοικίων, ενώ ο Δήμος Κεφαλονιάς από τη δική του πλευρά ισχυρίζεται ότι η καταβολή γίνεται κανονικά, βάσει νόμου, μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ έχει ζητηθεί και μείωση του ενοικίου κατά 20%, σύμφωνα με τον Ν. 4002/2011 άρθρο 21 περί «Μισθώσεις Ελληνικού Δημοσίου», χωρίς όμως να υπάρξει καμία απάντηση, από την ιδιοκτήτρια εταιρεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νομική υπηρεσία του Δήμου Κεφαλονιάς, πρόκειται να κάνει ανακοπή της συγκεκριμένης απόφασης, αφού πάρθηκε ερήμην και χωρίς να «απολογηθεί» η Δημοτική Αρχή.

Η αρνητική αυτή εξέλιξη, με την έξωση στους τροφίμους του Δημοτικού Γηροκομείου, όπως είναι φυσικό θα έρθει, εκτός ημερήσιας διάταξης, στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο ως γνωστόν, θα συνεδριάσει τη προσεχή Δευτέρα.

Πηγή: e-kefalonia.net
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012, 13:49