Μέχρι τις 27 του μήνα θα έχουν ληφθεί οι αποφάσεις για το πότε και πώς θα εκκινήσει «η σταδιακή και μακρόσυρτη άρση των μέτρων», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, τονίζοντας ωστόσο  πως περιορισμοί θα υπάρχουν και μέχρι τον Ιούνιο.

Ο κ. Πέτσας, παρακάλεσε τους Έλληνες πολίτες, τις δύο αυτές εβδομάδες να τηρήσουν τα περιοριστικά μέτρα, υπογραμμίζοντας πως θα υπάρχει έγκαιρη πληροφόρηση ποιοι τομείς θα ανοίξουν πρώτα και τι θα γίνει με τα σχολεία μας και τον τουρισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σταδιακά όπως είπε «θα ανοίγουν κάποιοι τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, ενώ κάποιοι θα παραμείνουν κλειστοί».

Βάσει των δεδομένων «θα υφίστανται κάποιοι περιορισμοί έως τον Ιούνιο» σημείωσε μιλώντας στο Mega, προαναγγέλλοντας παράλληλα, «επέκταση των μέτρων στήριξης της οικονομίας».

«Τα έχουμε πάει εξαιρετικά, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πειθαρχεί» είπε, προσθέτοντας ωστόσο, πώς «εάν χρειαστεί, θα λάβουμε και πιο αυστηρά μέτρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Φθινόπωρο θα υπάρχει και δεύτερο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Από τις εισηγήσεις των ειδικών ξέρουμε ότι θα υπάρχει ένα δεύτερο κύμα το Φθινόπωρο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης