Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κ-15 κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης,στα πλαίσια συνεργασίας του Ε.Κ.Κ.Ν.Αυλώνα με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία- Ε.Π.Ο., επισκέφτηκε το κατάστημα κράτησης ανηλίκων.

Στην αρχή της επίσκεψής του έκανε μια εισαγωγική ομιλία στους νεαρούς συμμετέχοντες, τα κύρια σημεία της οποίας αποτυπώθηκαν σε πίνακα, ενώ δόθηκε και η ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων γύρω από βασικές αρχές του ποδοσφαίρου όπως και κάποιες αντίθετες έννοιες: άτομο-ομάδα, ομαδικότητα-πρωτοβουλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδιαφέρον είχε και η συζήτηση που ακολούθησε αφενός για την πνευματική ετοιμότητα που προϋποθέτει το ποδόσφαιρο και αφετέρου για την ψυχική και φυσική εκτόνωση που προσφέρει. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε, όπως κάθε φορά, με αγώνα μεταξύ των νεαρών οι οποίοι για το λόγο αυτό μοιράστηκαν σε ομάδες.

Κοινή διαπίστωση όλων, όσο συνεχίζονται οι επισκέψεις στελεχών και συνεργατών της Ε.Π.Ο. στο Ε.Κ.Κ.Ν. Αυλώνα, είναι ότι πλέον φαίνεται το ταλέντο κάποιων από τους συμμετέχοντες νέους και παράλληλα αναπτύσσεται πιο έντονη συνεργασία μεταξύ τους κατά το παιχνίδι.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Ελευθεριάδης άφησε στο Κατάστημα τις δύο μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν κατά το παιχνίδι, ένα καινούριο φθινοπωρινό φούτερ της Εθνικής Ομάδας το οποίο κληρώθηκε σε έναν νέο και το βιβλίο «Παιχνίδι χωρίς όρια. Ποδοσφαιρικές στιγμές που έγραψαν ιστορία» με ιδιόχειρη αφιέρωση του συγγραφέα, Δημοσιογράφου κ. Χρήστου Σωτηρακόπουλου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης