Πεζόδρομος η Νίκης την Κυριακή-Ποια μέτρα θα λάβει η Τροχαία

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Απριλίου 2014, 15:29
Πεζόδρομος η Νίκης την Κυριακή-Ποια μέτρα θα λάβει η Τροχαία
Πεζόδρομος για λίγες ώρες θα μετατραπεί για ακόμη μία φορά την ερχόμενη Κυριακή η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών η Τροχαία Θεσσαλονίκης ανακοινώνει τα εξής:

1. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ασφαλή και άνετη κίνηση των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στους πεζούς, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.00 ώρα της Κυριακής 04-05-2014 έως την 17.00 ώρα της ιδίας, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφ. Νίκης του Δήμου Θεσ/νίκης, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι το ύψος του Λευκού Πύργου.

2. Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις πινακίδες σήμανσης και να προσαρμόζουν ανάλογα την ταχύτητα των οχημάτων τους περιμετρικά των οδών της Λεωφ. Νίκης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

3. Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

4. Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, η ανωτέρω Υπηρεσία θα λάβει αυξημένα μέτρα τροχαίας και στις καίριες διασταυρώσεις θα υπάρχουν ρυθμιστές τροχονόμοι.

5. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Απριλίου 2014, 17:47