Παίζουν μπάλα για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011, 15:58
Παίζουν μπάλα για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»
Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ αστυνομικών και καλλιτεχνών, με κοινό στόχο τη στήριξη της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Η Κιβωτός του Κόσμου», θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:30, στο γήπεδο STAR CLUB, που βρίσκεται στο συγκρότημα της Α΄ Πλαζ Βούλας.

Στον αγώνα θα συμμετάσχει η ποδοσφαιρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία, όμως, θα ενταχθούν και στελέχη από την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος. Με τη «φανέλα» της θα παίξουν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και αντιστράτηγος, Ιωάννης Ραχωβίτσας, καθώς και ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας και αντιστράτηγος Γεώργιος Γαλιάτσος.

Από τον χώρο του ποδοσφαίρου, η ομάδα θα ενισχυθεί από τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Καψή. Αντίπαλοι στο γήπεδό τους θα είναι δημοφιλείς καλλιτέχνες από τον χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, ενώ και στις δύο ομάδες θα συμμετέχουν παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου». Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε επίσης:

Αστυνομικοί και καλλιτέχνες «αγωνίζονται» για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου»
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011, 16:25