Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται σήμερα και αύριο λόγω του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, την Τετάρτη 24 Μαρτίου, θα απαγορευτούν σταδιακά η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 06:00 μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων της Πέμπτης (25/03) και τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ σε οδούς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αχιλλέως: στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Θερμοπυλών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Λένορμαν: σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κολοκυνθούς: σε όλο το μήκος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βούρβαχη, σε όλο το μήκος της.

Πετμεζά: σε όλο το μήκος της.

Καλλιρόης: στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βουλιαγμένης και της οδού Πετμεζά, ρεύμα κυκλοφορίας από Λ. Βουλιαγμένης προς Φραντζή.

Καρόλου: σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μάρνης: σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ανθ/γου Στ. Ρεγκούκου: σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Βασ. Όλγας: σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Την Πέμπτη 25η Μαρτίου, διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 06:00 το πρωί μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων της στρατιωτικής παρέλασης θα τεθούν σε ισχύ σε λεωφόρους και οδούς και στις κάθετες αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν ως εξής: Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της. Βασ. Γεωργίου Β’, σε όλο το μήκος της. Βασ. Γεωργίου Α’, σε όλο το μήκος της. Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ακόμα: Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της. Πλ. Ομονοίας. Θ. Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Ι. Μεταξά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις 06:00 της Πέμπτης (25/03) μέχρι πέρατος των εκδηλώσεων, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν στις παρακάτω οδούς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό: Αχιλλέως, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Λένορμαν, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μάρνης, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Κολοκυνθούς, σε όλο το μήκος της.

Τροποποιήσεις αναμένονται στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης