Πιάτσα ηρωίνης έξω από τον ΟΚΑΝΑ στο Βόλο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010, 19:38
Πιάτσα ηρωίνης έξω από τον ΟΚΑΝΑ στο Βόλο
Κάτι παραπάνω από εγκαταλελειμμένο είναι το παλιό αναψυκτήριο στη Ν. Ιωνία, καθώς το κτήριο είναι γεμάτο σκουπίδια, αλλά και σύριγγες από χρήστες ναρκωτικών.

Με το θέμα είχε ασχοληθεί στο παρελθόν ο τοπικός Τύπος, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει.

Κανένας δεν έχει ευαισθητοποιηθεί για τον καθαρισμό του χώρου, παρά μόνο οι κάτοικοι της Ν. Ιωνίας, οι οποίοι κατήγγειλαν πως είναι απαράδεκτο να παραμένει ο χώρος έρμαιο των ναρκομανών, τη στιγμή που στην περιοχή υπάρχει το Κλειστό Γυμναστήριο, το Κολυμβητήριο, αλλά και σχολικό συγκρότημα.

Κάτοικος της περιοχής, ο οποίος έχει διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση, ανέφερε πως «είναι ντροπή μέσα στην πόλη να υπάρχει αυτή η εστία μόλυνσης. Είναι επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά που παίζουν και αθλούνται στο χώρο».

Ο ίδιος πολίτης σημείωσε πως μπορεί οποιοσδήποτε να εισέλθει στο κτήριο, καθώς η πόρτα είναι σπασμένη, όπως και το σιδερένιο ρολό, το οποίο παλιά προφύλασσε τους εσωτερικούς χώρους.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως το εν λόγω κτήριο είχε ενταχθεί το πρόγραμμα «Ελλάδα 2004», ενώ είχε χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως χώρος υποδοχής και ενημέρωσης ξένων επισκεπτών.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010, 19:38