Κάτω από ένα πυκνό πέπλο ομίχλης, εξαφανίστηκε η Αθήνα το πρωί της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου, όπως φαίνεται από το βίντεο του meteo.gr.

Στο βίντεο που ακολουθεί προβάλλονται εντυπωσιακές εικόνες από την πυκνή ομίχλη που κάλυψε τμήματα της πόλης της Αθήνας, όπως καταγράφηκαν από τις μετεωρολογικές κάμερες που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Πεντέλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Στα ύψη και η θερμοκρασία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ιδιαίτερα υψηλά για την εποχή επίπεδα αναμένεται να διατηρηθούν οι θερμοκρασίες έως και την Τετάρτη 07/10/2020 σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή 04/10 οι μέγιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν στη χώρα ήταν έως και 10,7 βαθμούς υψηλότερες σε σχέση με τις μέσες μέγιστες θερμοκρασίες του Οκτωβρίου για την περίοδο 2010-2019. Στο χάρτη του Εθνικού Δικτύου για την Κλιματική Αλλαγή που ακολουθεί παρουσιάζεται η απόκλιση της μέγιστης θερμοκρασίας την Κυριακή 04/10 σε 50 επιλεγμένους σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης