Πυλαία: Χειροπέδες σε πέντε μέλη εγκληματικής οργάνωσης για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018, 15:15
Πυλαία: Χειροπέδες σε πέντε μέλη εγκληματικής οργάνωσης για παράνομη διακίνηση μεταναστών
Συνελήφθησαν στην Πυλαία πέντε μέλη εγκληματικής οργάνωσης που ενέχονται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών με πολυτελή οχήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Aστυνομίας. Πρόκειται για πέντε αλλοδαπούς, ηλικίας 25, 26, 33, 36 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και μεταφορά παράτυπων αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας εκ κερδοσκοπίας πραττόμενη και από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης εντόπισαν χθες τρία πολυτελή οχήματα να κινούνται στην Εγνατία Οδό με μεγάλο αριθμό επιβατών, τους οποίους και αποβίβασαν στην Περιφερειακή Οδό. Οι μεταφερόμενοι προσπάθησαν να φύγουν, ενώ τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν σε χώρο στάθμευσης εμπορικού κέντρου της Πυλαίας, οπότε και συνελήφθησαν οι τρεις οδηγοί τους.

Στον ίδιο χώρο, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι οδηγοί δύο ακόμη αυτοκινήτων, που χρησιμοποιούσε η οργάνωση ως προπομπούς. Κατασχέθηκαν πέντε οχήματα, 12 κινητά τηλέφωνα και 1.650 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018, 15:19