Δολοφονία από πρόθεση

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017, 11:21
Δολοφονία από πρόθεση
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της άσκησης ποινικής δίωξης στους 8 συλληφθέντες για τον θάνατο του άτυχου 23χρονου Bakari Henderson, τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λαγανά Ζακύνθου.

Η Εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της απο κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Η Εισαγγελέας τους απήγγειλε την κατηγορία της απο κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ αμέσως μετά την διαδικασία επέστρεψαν στα κρατητήρια της Διευθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, όπου και θα παραμείνουν μέχρι το πρωί της Τρίτης 11 Ιουλίου 2017, ώστε να επιστρέψουν ενώπιον του Ανακριτή για να απολογηθούν.Όλα ξεκίνησαν στις 8.52μμ, όταν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου οι 8 συλληφθέντες.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει την οδό Τερτσέτη που βρίσκεται το Δικαστικό Μέγαρο και με αστραπιαίες κινήσεις οι 8 φερόμενοι ως δράστες κατέβηκαν από το όχημα της Ασφάλειας Ζακύνθου που τους μετέφερε και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, οδηγήθηκαν δεμένοι με χειροπέδες ανά δύο στα γραφεία της Εισαγγελίας.Εξερχόμενος του Δικαστικού Μεγάρου, ο δικηγόρος του 34χρονου ημεδαπού δήλωσε πως «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμένος από το γεγονός.

Πρόκειται για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο, αφού προγενέστερα δεν είχε ποτέ ενοχλήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές ούτε για μια απλή παράβαση του ΚΟΚ.

Ο δικηγόρος του 34χρονου ημεδαπού δήλωσε πως «ο πελάτης μου δηλώνει συντετριμένος από το γεγονός» 

Δηλώνει ότι ενεπλάκη στο γεγονός, αλλά αρνείται κατηγορηματικά ότι ήταν αυτός που προκάλεσε στον 22χρονο εκείνα τα χτυπήματα στο κεφάλι που είχαν ως συνέπεια τις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του έκοψαν το νημα της ζωής».Πηγή φωτό: imerazante.gr

Διαβάστε επίσης:


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017, 13:29