Πήρε άριστα στα βραβεία αγροτικής αριστείας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 00:21
Πήρε άριστα στα βραβεία αγροτικής αριστείας
Το βραβείο αγροτικής αριστείας απέσπασε η κρητική εταιρεία «Βασιλάκης Εμμ. Α.Ε - Κτήμα Βασιλάκη», με έδρα στη Νεάπολή Λασιθίου, στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής παραγωγής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Hilton.

Υποψήφιες για το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ήταν η ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.,η ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΕΜΜ.Α.Ε.- ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και η ΕΥ.ΓΕ ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ – AGRINO.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) επιβραβεύει την παραγωγή και αναδεικνύει την Ελλάδα και θέσπισε φέτος για πρώτη φορά τα βραβεία «Made in Greece», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Υπουργείου Εξωτερικών.

Φέτος 85 επιχειρήσεις, οργανισμοί και συνεταιρισμοί κατέθεσαν 122 συνολικά υποψηφιότητες και μετά από την Β’ Φάση Αξιολόγησης, οι επιτροπές ξεχώρισαν τις 3 επικρατέστερες ανά κατηγορία.

Μια επιπλέον βράβευση προστίθεται ανάμεσα στις φετινές διακρίσεις από το περιοδικό «γαστρονόμος» (ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ 2013) και το Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας TERRAOLIVO 2013 (Prestige Gold).

ΠΗΓΗ: Flashnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 00:21