Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη στρατιωτική παρέλαση

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015, 09:06
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη στρατιωτική παρέλαση
Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης, Σωτήρης Σκουλούδης

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης στο κέντρο της Αθήνας.Μέλη του επίλεκτου σώματος 'Ομάδα Υποβρύχιων Καταστροφών'

Τεθωρακισμένα και οχήματα μεταφοράς προσωπικού έχουν παραταχτεί κατά μήκος της λεωφ. Αμαλίας μπροστά από την πύλη του Αδριανού, ενώ επίλεκτα σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων λαμβάνουν τις θέσεις τους προκειμένου να περάσουν μπροστά από τους επισήμους.Μηχανικοί προχωρούν σε ελέγχους της τελευταίας στιγμής έτσι ώστε να μην προκύψει κάποια βλάβη εκτός προγράμματος.

Σημαιάκια στους πολίτες και λαϊκοί χοροί

Την ίδια στιγμή φαντάροι μοιράζουν σημαιάκια στους πολίτες έξω από το Μετρό Συντάγματος. Παρά τη βροχή αρκετοί είναι εκείνοι που με ομπρέλες ανά χείρας εμφανίζονται διατεθειμένοι να παρακολουθήσουν τη στρατιωτική παρέλαση.Οι διοργανωτές έχουν προβλέψει ειδικές θέσεις για επίσημους προσκεκλημένους ξένων χωρών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση. Καρέκλες έχουν στηθεί κάτω από προστατευτική τέντα.Πρόβα στα βήματα κάνουν και οι χορευτές που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις οι οποίες θα ακολουθήσουν μετά τη στρατιωτική παρέλαση.
Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015, 11:01