Μια 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία επιχείρησε να θέσει τέλος στη ζωή της με το παιδί της στην αγκαλιά, το μεσημέρι της Τρίτης, στην θαλάσσια περιοχή του αντλιοστασίου στο Καβούρι Κατακόλου.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Η γυναίκα έφτασε εκεί με το αυτοκίνητο της κουνιάδας της. Το άφησε στην άκρη του δρόμου δίπλα στο γεφύρι και μπήκε στη μανιασμένη θάλασσα. Η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της το μόλις τριών μηνών παιδί της. Μια άλλη γυναίκα που περνούσε από το σημείο, την είδε μέσα στη θάλασσα και υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καλά. Έτρεξε προς το μέρος της και προσπάθησε να την αποτρέψει, καθώς η 32χρονη φώναζε «δεν θέλω τη ζωή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλήθηκε άμεσα το Λιμενικό Σώμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι λιμενικοί μαζί με άλλους περίοικους που συγκεντρώθηκαν στο σημείο κατάφεραν να βγάλουν από τη θάλασσα τη γυναίκα και το παιδί, που ήδη αντιμετώπιζαν συμπτώματα υποθερμίας.

Άμεσα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου η μητέρα εισήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και το παιδάκι στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για την υγεία τους.

Πηγή: www.ilialive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης