Αφόρητη είναι η κατάσταση στον Πύργο από τα τεράστια «βουνά» των σκουπιδιών στην πόλη.

Την ώρα που τα καταστήματα ετοιμάζονται για τις εορτές των Χριστουγέννων και στολίζουν τις βιτρίνες τους, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες τους υποχρεώσεις , ο Δήμος Πύργου «στόλισε» όλη την πόλη με τεράστιους όγκους σκουπιδιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr :

Στον πεζόδρομο της οδού Μιαούλη, η κυκλοφορία των πεζών είναι αδύνατη γιατί υπάρχουν δύο τεράστιοι όγκοι σκουπιδιών, ένας στην συμβολή της οδού με την Μανωλοπούλου και ο άλλος στην συμβολή της οδού με την 28η Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πλατεία Ιατρίδη, στο κέντρο της όλης ο τεράστιος όγκος σκουπιδιών έχει καλύψει την πλατεία. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα σκουπίδια είναι και πάνω στα παγκάκια.

Στην συμβολή των οδών Ξάνθου και Αχιλλέως είναι σχεδόν αδύνατη η στροφή αυτοκινήτων επειδή τα σκουπίδια έχουν φράξει τους δύο δρόμους.

Στην οδό Πατρών στο Γυμνάσιο-Λύκειο τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει «οροσειρά¨πολλών μέτρων έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας.

Στην συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Βύρωνος το «βουνό» συναγωνίζεται τον Όλυμπο.

Μην περάσετε από την οδό Ομήρου αν δεν είστε καλός οδηγός.

Στην οδό Ρήγα Φεραίου τα παιδιά που πηγαίνουν στο 4ο Δημοτικό Σχολείο πρέπει να περάσουν από τον τεράστιο όγκο των σκουπιδιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης