Δεν ήταν η πρώτη φορά που μια 47χρονη από την Παλαιοβαρβάσαινα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της. Η άτυχη γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα το μεσημέρι της Πέμπτης βούτηξε στο κενό από την ταράτσα του ισόγειου σπιτιού της. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 13.50 όταν η 47χρονη ανέβηκε στην ταράτσα και έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων.

Στη μικρή γειτονιά της, οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί και έσπευσαν να την βοηθήσουν. Η γυναίκα είχε τραυματιστεί, αλλά όχι σοβαρά και τα τραύματά της δεν αποτελούσαν απειλή για τη ζωή της. Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και η Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας αρχικά και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πύργου για νοσηλεία. Από το σπίτι απουσίαζε ο 44χρονος αδερφός της, ο οποίος έφτασε μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό και γείτονες και αστυνομικοί τον καθησύχασαν σχετικά με την κατάσταση της αδερφής του. Τον Αύγουστο του 2014, η 45χρονη τότε, γυναίκα είχε αποπειραθεί και πάλι.

Ήταν η δεύτερη φορά που επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας σε γκρεμό στις παρυφές του χωριού. Και τις δύο φορές είχε γλιτώσει με τραύματα από την πτώση, που δεν αποδείχθηκαν σοβαρά.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Πύργος: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας σε γκρεμό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης