Συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας άνδρας, ηλικίας 29 ετών, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης, ο 29χρονος εισήλθε σε ανασφάλιστη αποθήκη καταστήματος ηλεκτρικών ειδών, ιδιοκτησίας ενός 53χρονου, που βρίσκεται στο 4o χλμ. της εθνικής οδού Πύργου – Πατρών, και αφαίρεσε τρεις τηλεοράσεις, συνολικής αξίας 800 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του την επόμενη μέρα το μεσημέρι και τη σύλληψή του. Στην κατοχή του 29χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν τις δύο από τρεις τηλεοράσεις που είχε αφαιρέσει, τις οποίες απέδωσαν στον παθόντα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο ο δράστης είχε αφαιρέσει τμηματικά από την αποθήκη του 53χρονου 15 τηλεοράσεις, 1 ηλεκτρικό φούρνο, 1 ραδιοκασετόφωνο και 2 ηλεκτρικές σκούπες, συνολικής χρηματικής αξίας 4.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης