Σήμερα το πρωί για αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστό το κεντρικό υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στην οδό Μανωλοπούλου στον Πύργο, λόγω σκουληκιών που είχαν εισχωρήσει στο χώρο από τον διπλανό τεράστιο όγκο των σκουπιδιών. Υπάλληλοι της υπηρεσίας και πελάτες περίμεναν για αρκετή ώρα έξω και μακριά από τα σκουπίδια προκειμένου να γίνει απολύμανση του χώρου, από ιδιωτική εταιρία που κάλεσε άμεσα ο δήμος Πύργου.

Η είδηση όπως γίνεται κατανοητό προκαλεί σοκ και είναι ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στην πόλη και φυσικά κρίνεται επιτακτική η παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Και αν έχουν αναπτυχθεί σκουλήκια, μύγες και τρωκτικά σε ένα σημείο της πόλης σίγουρα το ίδιο συμβαίνει και σε άλλα σημεία. Αντίστοιχα μεγάλος όγκος σκουπιδιών υπάρχει και έξω από το κτίριο υπηρεσιών του δήμου στην οδό Πετροπούλου και δεν θα μας προκαλέσει εντύπωση αν οι δημοτικοί υπάλληλοι βρουν σκουλήκια στα γραφεία τους εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είδηση της ανάπτυξης μολυσματικών – βλαβερών οργανισμών μέσα σε μια δημόσια υπηρεσία στην πόλη μας, θα κάνει το γύρο της χώρας και θα επιβεβαιώσουν τους πολίτες που είτε δημόσια είτε μέσα από τα social media, έχουν ανακηρύξει τον Πύργο ως την πιο βρώμικη πόλη της Ελλάδας.

Και πλέον γίνεται κατανοητό, ότι μετά από ένα τέτοιο γεγονός, όσο και αν γίνει προσπάθεια να χαρακτηριστεί «τυχαίο» ή «μεμονωμένο», θα πρέπει άμεσα να δοθεί ένα τέλος στο θέμα των σκουπιδιών.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης