Νεκρή βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι της σε διαμέρισμα του Πύργου μια 32χρονη κοπέλα, κάτω από συνθήκες που δεν εχουν γινει ως αυτήν την στιγμή γνωστές, αλλά πιθανόν ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Όπως αναφέρει η εφ.«Πρωινή» άτυχη νεαρή γυναίκα που ειχε την φροντίδα μελών της οικογένειας της αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, μετά από ένα ατύχημα που είχε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, αφού κάτω από άγνωστες συνθήκες την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της στη Σητεία της Κρήτης που ειχε πάει για να εργαστεί, έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα λόγω της σφοδρής πτώσης της να τραυματιστεί σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε νοσηλεύτηκε για ένα μεγάλο διάστημα στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου δινοντας μάχη για τη ζωή της και πρόσφατα όταν η υγεία της βελτιώθηκε κάπως, επέστρεψε στον Πύργο, εξακολουθώντας όμως να έχει σοβαρά θέματα με την υγεία της ακόμα και κινητικά.

Δυστυχώς, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της και σήμερα το πρωί γράφτηκε ο επίλογος αυτής της τραγικής ιστορίας και έσβησε για πάντα το χαμόγελο ενός πανέμορφου κοριτσιού η οποία μάλιστα ήταν μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Στην οικία της που συνέβη το τραγικό συμβάν, μετέβησαν το πρωί η αστυνομία και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκε, ωστόσο ήταν αργά για το κορίτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: proini.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης