Ένας άνδρας συνελήφθη σε χωριό του Πύργου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.

H ηλικιωμένη γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας και πυροβόλησε τον δράστη με αεροβόλο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δήλωσε στο patrisnews.com ότι αρκετές μέρες αντιμετώπιζε πρόβλημα, καθώς στο σπίτι της παρατηρούσε έντονη, περίεργη κινητικότητα από τον δράστη. Ακόμα δήλωσε ότι τον πυροβόλησε γιατί δεν αντέχει άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη 87χρονη περίγραψε τη μάχη που έδωσε με τον δράστη, όταν προσπάθησε να της πάρει το αεροβόλο.

Τα παιδιά της ζουν στο εξωτερικό, η πόρτα του σπιτικού τους είναι ανοιχτή, όμως η ίδια ύστερα από 40 χρόνια στην ξενιτιά θέλει να ζήσει στον τόπο της.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι δεν θα πάει πουθενά και, άμα θέλουν να τη σκοτώσουν, ας τη σκοτώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν άμεσα και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της ηλικιωμένης για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διότι πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο εναντίον του δράστη τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης